marți, 19 februarie 2013




Ansamblu de locuinte 

Cerinta a fost proiectarea unui ansamblu de locuinte destinate unor familii cu venituri medii, care, prin functionalitate, confort, plastică arhitecturală, calitatea finisajelor, calitatea amenajării peisagistice a sitului, siguranta sitului, să devină extrem de atractiv ca alternativă de locuire în Bucuresti pentru grupul tintă de cumpărători căruia îi sunt destinate apartamentele.
AMPLASAMENT:
Conform PUZ sector 3, terenul studiat se află în CA2 – subzona centrală destructurată sau în curs de constituire – în care regulamentul urmareste încurajarea intervenTiilor menite să contribuie la conferirea acestei subzone, a statutului de zonă centrală reprezentativă.
Terenul, cu o suprafată de cca. 2325 mp., este delimitat la:
N-V de strada Căuzasi,
de aleea Căuzasi,
N-E proprietate privată – locuinŃă individuală pe lot,
S-E calcan clădire de birouri P+9,
b-dul Mircea Vodă.
Retragere fată de limita de proprietate dinspre b-dul Mircea Voda de 8 metri
Idea care a stat la baza acestui proiect a fost crearea apartamente confortabile si placute. Prin curtea interioara a fost creat un traseu pietonal ce leaga strada Cauzasi de aleea Cauzasi. Accesul auto se realizeaza din str. Cauzasi. Parcarea este amplasata la subsol, accesandu-se cu cu ajutorul unui lift auto.
Spatiile de la parter si partial etaj 1 vor fi spatii comerciale destinate inchirierii. Materialele folosite pentru fatade sunt tencuiala decorativa de culoare alba cu cateva accente de gri antracit, folosindu-se deasemenea si o placare cu material PVC care imita lemnul.
Apartamentele, cu suprafete generoase, sunt de 2, 3 si 4 camere, si deasemenea tip duplex. Curtea interioara beneficiaza de spatii verzi si un spatiu de joaca pentru copii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu